

Provisional Schedule World Cup Figures Prato, Italy 2024

Organizational Meetings

Thursday, September 26, 2024:

- 07:30 Drawing of Figures (group/direction)
- 10:00 Electronic Drawing of the Skating Orders for all competitions by the Calculators (only up to 4 representatives per country can visit the electronic drawing)



Provisional Schedule World Cup Figures Prato, Italy <u>Event Schedule</u>

Thursday, September 26, 2024

08:00 - 09:00	Training Youth Ladies
09:00 - 10:00	Training Youth Men
10:00 - 11:00	Training Cadet Men
11:00 - 12:00	Training Cadet Ladies

12:00	Warm-Up Youth Men - 10 Minutes
12:10	Competition Youth Men (exp. 3)
13:00	Warm-Up Cadet Men - 10 Minutes
13:10	Competition Cadet Men (exp. 6)
14:30	Warm-Up Cadet Ladies - 10 Minutes; last two Minutes only the last 4 contestants
14:40	Competition Cadet Ladies (exp. 23)
19:45	Opening Ceremony and Award Ceremony Cadet Ladies & Men and Youth Men
20:30	Training Senior Ladies
21:30	Training Senior Men
22:30	End of Day 1

<u>Please note: The competitions (except Youth Men) may start up to 30</u> <u>minutes earlier in case the prior competition ended early. Please listen to</u> <u>the announcements!</u>



Provisional Schedule World Cup Figures Prato, Italy

Friday, September 27, 2024

09:00	Warm-Up Youth Ladies - 10 Minutes; last two Minutes only the last 4 contestants	
09:10 <u>Co</u>	ompetition Youth Ladies (exp. 12)	
12:15	Training Junior Ladies	
13:15	Training Junior Men	
14:15	Warm-Up Senior Ladies - 10 Minutes; last two Minutes only the last 4 contestants	
14:25	Competition Senior Ladies (exp. 29)	
Short Break after Senor Ladies		
20:20	Warm-Up Senior Men - 10 Minutes; last two Minutes only the last 4 contestants	
20:30	Competition Senior Men (exp. 9)	
Followed by:	Award Ceremony Youth Ladies, Senior Ladies and Senior Men	
Approx. 22:30	End of Day 2	

<u>Please note: The competitions (except Youth Ladies) may start up to 30</u> <u>minutes earlier in case the prior competition ended early. Please listen to</u> <u>the announcements!</u>



Final Schedule World Cup of Figures Prato, Italy

Saturday, September 28, 2024

08:00	Warm-Up Junior Ladies - 10 Minutes; last two Minutes only the last 4 contestants
08:10	Competition Junior Ladies (exp. 26)
12:30	Warm-Up Junior Men - 10 Minutes; last two Minutes only the last 4 contestants
12:40	Competition Junior Men (exp. 6)
Followed by:	Award Ceremony Junior Ladies and Men
Approx. 14:30	End of Championships

<u>Please note: The competitions (except Junior Ladies) may start up to 30</u> <u>minutes earlier in case the prior competition ended early. Please listen to</u> <u>the announcements!</u>